Juulz Knuffelziekenhuiz
 

Op dit moment is er een opnamestop! De wachtlijst voor 2024 zit vol, dus er worden momenteel geen nieuwe patiënten aangenomen.

Houd mijn website of Insta pagina in de gaten voor een update.

Werkwijze

Als je jouw knuffel wilt laten repareren dan kan je mij een mailtje (samen met wat foto's van je knuffel) sturen naar juulzknuffelziekenhuiz@hotmail.com of mij een persoonlijke berichtje sturen via mijn Instagram account @juulz_knuffelziekenhuiz. Ik zal dan aangeven wat er mogelijk is voor jouw knuffel en een indicatie geven van de kosten voor de behandeling. Je kan er vervolgens voor kiezen om jouw knuffel via de post te verzenden (het verzenden van je knuffel is wel op eigen risico) of om je knuffel zelf bij het ziekenhuiz in Eelde (Drenthe) af te leveren. Als er een kleine operatie uitgevoerd moet worden, dan kan ik jouw knuffel in één week weer gerepareerd hebben, zodat hij weer snel naar huis kan!  Als het om wat grotere operaties gaat, dan kan de ziekenhuizopname soms twee tot drie weken duren, maar ik probeer natuurlijk het bezoek zo kort mogelijk te houden!

Team

In het knuffelziekenhuiz is dokter Gijsje de behandeld arts van de patiënten. Hij wordt bijgestaan door psycholoog Sigmund om de patiënten gerust te stellen en ze een luisterend oor te bieden. 


 

       Dokter Gijsje                                       Psycholoog Sigmund